Tallhem

Om livet på den lilla gården Tallhem. Familj, Hästar, Skog & Natur....

Tillbaka till verkligheten!

Kategori: Allmänt

Jaha då var vardagen tillbaka, semestern är slut....... Som ett brev på posten kom förkylningarna, men det är väl så det skall vara när man har barn på dagis. Albin och Oskar är friska, men jag och Fredrik snorar och Fredrik hostar..... Hoppas bara att det inte blir långdraget, sånt här tjafs har vi ju inte tid med.. ;-)

Jag och Benji laddar för fullt för årets körning på Ballingstorp den 5 september. Det ska bli kul, förra året var ju en succé. Hoppas att der blir bra väder, jag har lagt in en beställning på solsken så vi får väl hoppas att det blir så!

I helgen är det HelgeÅ Rocken och det missar vi ju självklart inte!! Hörselskydd till barnen och nitar till oss, sen jävlar ska det rockas fett!!

Long time no see...

Kategori: Allmänt

Jaha. Än en gång har det tagit alldeles för lång tid mellan uppdateringarna. Men... Det är ju faktiskt fortfarande semester! Då får man prioritera annat va? Här kommer i allafall lite av varje...


Den orädde ryttaren Oskar!


Grim börjar växa till sig! Fortfarande lika tillgiven, och kelen. Hoppas det håller i sig.
Han har t.o.m. fått hovarna fixade för första gången. Lite jobbigt att stå sådar konstigt med benen, men det gick ganska bra faktiskt..




Albin och hans Pappa var i Tydinge och kollade lite på coola bilar..
Rätt cool kille med faktiskt!



Fast denna Cadillacen gillade vi båda!



/Fredde