Tallhem

Om livet på den lilla gården Tallhem. Familj, Hästar, Skog & Natur....

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Så har då ännu en vecka gått. Man skulle ju kunna gnälla lite över hur tiden bara rusar iväg och va lite negativ sådär, men samtidigt... Det är ju rätt gött att den gör det, man hinner ju inte ha så där hemskt tråkigt i allafall!
 
Så. Vad har hänt sedan sist då?
 
Vardagen har bara flutit på sådär men med trevliga avbrott kan man väl säga. I måndags var det telefontajm med en mycket kär vän. Rackarns trevligt.
I onsdags var det handbollsträning för en av grabbarna, kan inte fatta var de där idrottsgenerna kommer ifrån bara?
Tacomys i Fredagskväll, museibesök i Lördags och mellomys på kvällen. Skitlåtar. Mest lekstuga.
SÖNDAG. Vilken dag! Började med fotbollsträning där barnen skulle spela mot föräldrarna. Kan nog gissa mig till att en del föräldrar har hittat en och annan muskel som har varit passiv i sådär 10-20 år.. Men så kul! Ungar och föräldrar var alla röda i nyllet och alla såg jäkligt nöjda ut efteråt.
Dessvärre fick frun i huset sedan åka till jobbet, vi längtar redan till nästa helg då hon är ledig. Dessutom kommer vi att få besök då mormor och morfar kommer! Det har redan börjats spekulera i om de har nåt kul med sig från semestern...
Vi andra åkte till farmor och farfar för lite mys i solen. Vi gick en promenad i skogen och bara njöt av solen, värmen och djurlivet. Inte så pjåkig vecka va? Hurdan var Er?
 
/F

Kommentarer

  • F & F säger:

    Ja , vår vecka har nog varit ganska lik er , men vi har ju klarat oss från det där med sport och jobb .

    2015-03-10 | 09:43:42

Kommentera inlägget här: